От вчера основната дискусия в обществото е: достатъчно истинска ли е

...
От вчера основната дискусия в обществото е: достатъчно истинска ли е
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: под сянката на дупката

От през вчерашния ден главната полемика в обществото е: достатъчно същинска ли е дупката, която се е образувала от гърмежа, ориентиран против основния прокурор Гешев. 3 кила тротилов еквивалент, по думите на проверяващите!

Хората рисуват карикатури и пускат мемета, до момента в който прокурори с мрачни физиономии се строяват под строй пред Съдебната палата, а Борислав Сарафов - потвърдено незаместим кадър при всеки основен прокурор, назова " злобен талант " създателя на атентата.

В последна сметка след близо 20 часа проверяващите заведоха публицисти до дупката. И макар да не е вярна шегата, че това време им е трябвало да я удълбочават, дупката сякаш не наподобява нещо изключително. А близките дървета са напълнени със сачми - нещо, което не е доста учудващо в гора, регион на ловджии, пусии и прочие

Удивително обрани по тематиката с атентата бяха да вземем за пример президентът Радев,...

... и вътрешният министър Демерджиев.

В един различен проект - само че като че ли от същия театър, продължават пазарлъците: " договорка или не " за постоянен кабинет. Бойко Борисов от Разград охлади " смяната ", че не утвърждава препоръчаните от тях министри. Но остава на масата за договаряния...

.. А Кирил Петков отвърна пред бТВ с контраоферта: че може да дадат комисии на ГЕРБ и по този начин да се реализира контролът върху едно вероятно държавно управление на малцинството.

А някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски и някогашният ДПС-лидер Лютви Местан ни " биха като мачета " в съда в Страсбург. Първият - поради мораториума да не може да се разпорежда с парцелите си, вторият - поради възбраната да пропагандира на " майчин език ".

И двете ще излязат скъпо на българския поданик.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР